Kapcsolat

Tiszta Forrás Jóga és Önismeret Stúdió

Cím: 2030 Érd,
Budai út 20. I/14.
Telefon: 36204537884
E-mail: toreky.k@gmail.com


Bemutatkozás


A JÓGÁVAL VALÓ TALÁLKOZÁSOM RÖVID TÖRTÉNETE

A nevem Töreky Halics Krisztina, a Tiszta Forrás Jóga és Önismeret Stúdió megalapítója vagyok. A stúdióban jógaoktatással, meditáció oktatással, valamint életvezetési tanácsadással foglalkozok, mindezt a jóga filozófia mentén.


2004-2009  Transzperszonális pszichológiai terapeuta. Tanulmányaim során elméleti és gyakorlati képzéseken, valamint 250 órás önismeretben vettem részt. Ezt követően szakirányú vizsgát tettem. Ezek az évek erős lélektani/pszichológiai alapokhoz segítettek hozzá.

A jógával, 2010-ben találkoztam legelőször, és szinte azonnal az életem nélkülözhetetlen részévé vált. Néhány évnyi rendszeres gyakorlás alatt fokozatosan vált tudatossá bennem, hogy a jóga olyan egyetemes kincse az emberiségnek, amely nemcsak a fizikai test egészségét segíti megőrizni, de komoly pozitív változásokat indít el a lélekben is. Ezzel az elhivatással 2015-ben lettem jógaoktató. A jóga óráim gyakorlatai a Sivananda jóga hagyomány szellemében, a fizikai test finom átmozgatására, valamint a mentális és lelki ellazulásra fókuszálnak. Hiszem, hogy a transzperszonális pszichológia szemlélete, és a jóga gyakorlatai szintézisbe hozhatók.

2014-2015 Sivananda Jóga Központ - Hatha-jógaoktató

2016           Mandala Jóga Stúdió - Meditáció oktató

2017-2018 Fény Jógaterápiás Intézet - Gerincterápiás jógaoktató

Nincs annál izgalmasabb, mint amikor az önismeret útját járva emlékezni kezdünk, hogy az életünk egy örökké létező, Tiszta Forrásból fakad.

Szeretettel: Töreky Halics Krisztina
                     hatha-jógaoktató, gerincterápiás jógaoktató,

„A látásod kitisztul, amint a szívedbe tekintesz. Aki kifelé néz álmodik, aki befelé, az fölébred.” (Carl Gustav Jung)
Vissza az előző oldalra!
Tiszta Forrás Jóga és Önismeret Stúdió - Magyar