Kapcsolat

Tiszta Forrás Jóga és Önismeret Stúdió

Cím: 2030 Érd,
Budai út 20. I/14.
Telefon: 36204537884
E-mail: toreky.k@gmail.com


Aktualitások


2019. Szeptember 13. 9h-11h (péntekenként) 4 alkalmas, önismeretet fejlesztő Jin Jóga workshop indul.

Időpontok:

I.    Szeptember 13.  - Víz elem

II.   Szeptember 20. -  Fa elem

III. Szeptember 27.  - Tűz-Fém elem

IV. Október 4.           -  Föld elem

A résztvételi díj 7200 Ft/4alkalom

A workshopra bejelentkezés szükséges.

Megértését mindenkinek köszönöm.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt a workshopra.

Kriszti

 

2019. Szeptember végén, szombat délutánonként újra indul a meditációs mini tanfolyam Konrád Mónikával (Pontos új időpont hamarosan............)

A meditáció gyakorlása bizonyíthatóan koncentrálttá, kiegyensúlyozottá tesz, javítja a memóriát, nyugtató, stresszoldó hatású.

Sokunknak azonban nehéz feladat egy helyben ülni, csukott szemmel csendesen. Nem egyszerű "nem gondolni semmire". És talán nem is ezzel kell kezdeni, nem kell hosszú percekig keresztbetett lábú ülésben ülnünk ahhoz, hogy megtapasztaljuk a meditáció jótékony hatásait. 

A három alkalmas tanfolyam során megtanuljuk azokat a lépéseket, amelyek képessé tesznek majd minket hosszabb meditációs ülésekre. Olyan egyszerű eszközöket tanulunk, amelyek segítségével a meditáció hétköznapi élethelyzetekben is gyakorolható. Megismerkedünk a légzés, a helyes légzés és légzésfigyelés technikájával, illetve gyakoroljuk és tanulunk majd a relaxációról. Egy kis elmélet és sok gyakorlat jellemzi majd az egyes alkalmakat, a cél az, hogy mindenki elsajátíthassa a meditáció - az öngyógyítás legfontosabb eszközének - alapjait. A tanult eszközök segítenek majd nekünk abban, hogy a tanfolyam után ügyesebben kezeljünk stresszes élethelyzeteket, könnyebben oldjuk fel magunkban a mentális, érzelmi feszültségeket, tisztábban lássuk önmagunkat és a környezetünket, és bölcsebb döntéseket hozzunk.

 

A tanfolyam időpontjai:

A tanfolyam ára 7500 ft/3 alkalom

Matracfoglalás: 0620/453-7884

 Csatolt fájl(ok)Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
Tiszta Forrás Jóga és Önismeret Stúdió - Magyar